Vrijwilligers gezocht

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers. Om ons evenement zo goed mogelijk te laten verlopen, zoeken wij nog vrijwilligers. Heeft u zin om een bijdrage te leveren aan ons fantastische evenement? Neem dan vooral contact met ons op.

Bent u:

  • - Een fiets- of wandelliefhebber
  • - Betrokken bij het Groene Hart
  • - Iemand die graag vrijwillig een steentje bijdraagt

Of heeft u een andere reden waarom u mee wilt werken aan een geweldig vierdaags evenement, stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer informatie of een aanmelding.

 

deel uw foto's

We willen graag met u allen de foto's die u tijdens het evenement maakt delen. Daarvoor gebruiken we de app Wedpics. Met deze app kunt u uw foto's delen en kunt u de foto's van anderen zien.

Om mee te doen, download u de app Wedpics uit de Store van Apple of Google. Dan gebruikt u het ID: STAPTRAP en kunt u uw foto's delen.

Veel plezier.

We gaan van start

24 mei gaan we weer starten met de fiets- en wandelmeerdaagse in Hoornaar! Woensdag starten de fietsers vanaf 9 uur en donderdag (Hemelvaartsdag) starten de wandelaars vanaf 7 uur. Vanwege de verwachte hoge temperaturen mogen de wandelaars voor 5, 10, 15 en 25 km al om 8 uur starten.

We raden iedereen goed voorbereid op pad te gaan. De verwachtingen zijn dat het vanaf donderdag warm wordt. Het is dus aan te raden om voldoende water mee te nemen voor onderweg. Natuurlijk zijn er langs de route een aantal rustposten waar u uit de zon kunt genieten van het mooie weer onder het genot van een drankje.

We hopen u allemaal te zien in de komende dagen aan de start en finish in Hoornaar.

gezinsroute

Sinds 20 jaar organiseert de stichting Stap en Trap in het weekeinde
van Hemelvaart fiets- en wandeltochten vanuit Hoornaar.

Dit jaar breiden wij onze activiteiten uit speciaal voor de jongere
kinderen. Er worden nu elke dag ook wandelroutes voor 5 en 10 km
aangeboden. Op vrijdag bieden wij speciaal voor gezinnen een puzzle-
tocht aan die kan worden gecombineerd met of 5 km wandelen of 10 km
fietsen. 

 

Vrijdag  26 mei 2017

 Start van 10 tot 11 uur

inschrijven in de tent in Hoornaar

Kortere afstanden lopen

Dit jaar is het mogelijk om ook kortere afstanden te lopen. Vanaf het startpunt in Hoornaar zal het mogelijk zijn om ook 5 of 10 kilometer te lopen. Details over starttijden volgen nog.

Daarnaast zal er ook een kortere route komen speciaal voor ouders met (jonge) kinderen. Deze route zal ongeveer 5 kilometer zijn.

Stap en Trap 2017

Ook volgend jaar organiseren wij weer een nieuwe versie van Stap en Trap. In 2017 zal het evenement plaatsvinden van 24 t/m 27 mei. Ook in de komende editie kunt u bij ons vier dagen fietsen of drie dagen wandelen.

De organisatie is al weer druk met het plannen van het evenement. We hopen weer op ene groot aantal deelnemers die willen genieten van onze regio's: Vijfheerenlanden en de Alblasserwaard.